Privacy

Boekhandel van Kooten respecteert de privacy van alle gebruikers van haar internet schoolboeken winkel en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Boekhandel van Kooten zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking te stellen c.q. te verkopen.

Boekhandel van Kooten gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en financiële gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van de status daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken uw gegevens ook om u eventueel te informeren de status van uw bestelling en indien hieromtrent vragen zijn. Zelf kunt u informatie opvragen omtrent uw bestelling door een e-mail te sturen naar info@boekhandelvankooten.nl.
  • Als u bij de Internet Studieboeken Winkel (ISW) besteld, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. Bij uw account slaan we informatie, zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflevergegevens, voor een periode van drie maanden op, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.