Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Boekhandel Van Kooten

 

Een kwaliteitsboekhandel is meer dan een boekenverkooppunt alleen!

Boekhandel Van Kooten heeft meer dan 28.000 titels op voorraad. Dat is evenveel als een goed geoutilleerde boekhandel in de grotere steden zoals Utrecht en Amsterdam. Daarnaast hebben we een groot aantal specialismen in huis. Kinderboeken, literatuur, theologie en kunst zijn er daar enkele van. Mochten we een titel onverhoopt niet in huis hebben dan garanderen we zeer korte levertijden, zowel aan particulieren als aan scholen. Net zo belangrijk is de deskundigheid van onze medewerkers. Zij kunnen de klant vaak op weg helpen bij het zoeken naar een bepaald boek. Ze weten waar ze over praten. Of iets nog leverbaar is, of wanneer het boek op de markt verschijnt. Samen met het voorstaande vormt dat een stuk meerwaarde waardoor je met recht mag en kan spreken van een gespecialiseerde kwaliteitsboekhandel.

Tal van bekende schrijvers

Boekhandel Van Kooten vat de term 'kwaliteit' zeer breed op. Het activiteitenprogramma laat zien wat daarmee wordt bedoeld. Bekendkende auterus hebben de afgelopen jaren in de boekhandel 'acte de presence' gegeven. We maken periodiek een activiteitenkalender waarbij het de bedoeling is dat er gemiddeld per maand één schrijver een spreekbeurt komt houden tijdens door ons georganiseerde literaire aonden. Voor de literaire avonden in de komende maanden kunt u kijken bij het Programma van de Literaire avonden. Ook kunt u op dezelfde pagina bij Archief kennis nemen van al die auteurs, die in het verleden hun medewerking hebben verleend bij het invullen van dergelijke avonden.

Leestafel of koffietafel?

Bij Van Kooten kunt u in alle rust het boek van uw gading uitzoeken. Letterlijk wel te verstaan. Daartoe hebben we achterin de zaak een royale leestafel met comfortabele fauteuils èn een koffieapparaat opgesteld. Het geheel geeft een huiselijk karakter, waar op vrijblijvende wijze in alle rust kan worden gelezen, gepraat met andere klanten of met de medewerkers van de boekhandel over boeken, boeken en nog eens boeken. "Voor Veenendaal en wijde omgeving een volstrekt unicum", aldus een enthousiaste boekenminnende klant.

Collectie

Op het gebied van kantoorbenodigdheden en computersupplies hebben wij een ruime sortering. Of u nu papier of inkt voor uw printer nodig hebt, of dat u verlegen zit om een nieuwe zakagenda, wij hebben het voor u in voorraad.

Tevens hebben wij een uitgebreide collectie (vul)pennen en andere schrijfwaren. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. U zult bij ons zeker iets vinden wat in de smaak valt, dus: kom even langs!

Op deze website wordt de mogelijkheid geboden om online je (CHE) studieboeken te bestellen voor het voortgezet onderwijs in de Valeiregio (Veenendaal/Ede). Je kunt op basis van de voor de verschillende studierichtingen vastgestelde boekenlijsten gemakkelijk de door jou gewenste studieboeken via Internet bij ons bestellen.

Ook vindt u bij ons een ruime sortering op het gebied van tijdschriften en wenskaarten en hebben wij een grote verscheidenheid aan bijbels.

De kinderen zijn wij uiteraard niet vergeten en als u een kinderboek zoekt, dan zult u zeker bij ons slagen. U kunt overigens rustig in onze winkel rondkijken terwijl uw kinderen zich vermaken in de kinderhoek.

In de directe omgeving van de boekhandel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.